Blog Quanta - Web Hosting & Design

Actualizare traducere pentru versiunile Joomla! 3.9.3 & 3.9.4

Dupa o pauza prea lunga si prea nejustificata va oferim două release-uri, pentru ultima versiune Joomla! dar si pentru cea precedenta daca nu ati actualizat inca (ar trebui si de aceea aici postam doar ultima versiune), urcate traditional pe www.joomlacode.org si www.quanta-group.ro. Intre timp am avut contributii consistente din partea utilizatorilor de pe Crowdin, asa ca am revizuit cca 3000 de string-uri. Le multumim mult pe aceasta cale si daca doresc sa le mentionam numele aici ii rugam mult sa ne contacteze, pentru ca noi chiar vrem sa facem asta dar ne este frica de GDPR lol

PS: Pe aceasta cale multumim si TM-ului Crowdin care a produs de fapt cea mai mare parte dintre cele 3000. Aiurea.

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.