Web Hosting

Gazduire web in Romania pe server-e GNU/Linux custom. Gazduieste-ti domeniul pe noua serie de procesoare AMD EPYC Rome si SSD-uri de la Intel.

MAI MULTE

Web Design

Pentru ca suntem specializati in rularea lor, va putem realiza website-urile si alte aplicatii web: CMS, CRM, WIKI, BLOG, GALERII, FORUMURI, MAGAZINE ONLINE, etc

Managementul Calitatii

Consultanta de specialitate pentru certificari ISO9001, ISO14001 si ISO18001

Servicii Networking, Hardware si Software


Alte servicii Quanta

Pe langa portofoliul consacrat de web hosting, web design si intretinere website-uri, ocazional Quanta ofera direct si prin parteneri solutii de proiectare si implementare retele, precum si configurarea activelor aferente cum ar fi switch-urile, router-ele si server-ele dumneavoastra. Va putem sprijini incepand de la analiza necesitatilor si optiunilor, alegerea echipamentelor hardware, setarea de baza a echipamentelor, continuand cu instalarea sistemelor de operare si a software-ului, configurarea serviciilor, a protocoalelor de comunicare intre echipamente, testare si audituri de securitate.

Suntem axati pe tehnologii Open Source, deci instalam si administram in special server-e, storage-uri si router-e Linux. Si ocazional BSD. In LAN-ul clientilor nostri de cele mai multe ori se afla ca nucleu central astfel de masini, securizate, cu un uptime de invidiat, flexibile si foarte usor de administrat prin interfete web. Familiile de sisteme de operare Linux/GNU si BSD credem ca ofera cu adevarat un nivel enterprise infrastructurii, iar liderii in servicii web la nivel mondial o confirma.

Asadar fie ca este vorba de un simplu server de fisiere, un backup offsite sau tehnologii mai complexe gen cloud/virtualizare, ne pricepem la destul de multe pentru a realiza o solutie completa pentru firma dvs. Putem de asemenea oferi consultanta de specialitate si intermedia achizitii hardware si software. La comanda se poate dezvolta software personalizat, special realizat pentru compania din care faceti parte.SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.