Web Hosting

Gazduire web si virtualizare in Romania pe server-e Linux. Cele mai tari pachete pentru domeniul tau pe infrastructura IBM, NETAPP, CISCO, HP, DELL

MAI MULTE

Web Design

Pentru ca suntem specializati in rularea lor, va putem realiza website-urile si alte aplicatii web: CMS, CRM, WIKI, BLOG, GALERII, FORUMURI, MAGAZINE ONLINE, etc

Managementul Calitatii

Consultanta de specialitate pentru certificari ISO9001, ISO14001 si ISO18001

Acest web site folosește cookies și tehnologii similare pentru îmbunătățirea experienței dvs. Dacă nu sunteți de acord modificați setările browser-ului.

Am inteles

Web Design

Realizam Website-uri

Portofoliul de web design Quanta Oradea include clienti in special din Romania, iar majoritatea website-urilor sunt de tip CMS, bazate pe tehnologii php, HTML, MySQL, JavaScript. Toate ofera management facil online direct de catre client, a setarilor, utilizatorilor si aspectului si o editare intuitiva WYSIWYG a continutului si imaginilor. Design-ul arata cum iti doresti, pot fi multilingvistice si completate de subsisteme de tip shop online (e-commerce), wiki, forum, galerie foto, blog, newsletter, shoutbox, social media, directoare web, chat online, diverse widget-uri si orice altceva ai mai vazut pe web.


Portofoliu Web Design

Cateva exemple de pagini web realizate de noi pentru firme, institutii si organizatii non-guvernamentale, unele si cu intretinere, promovare sau web hosting. Iar la sfarsitul anului 2013 am sarbatorit 100 de site-uri si de atunci nu le mai numaram :)

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime peste 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

Quanta SRL Oradea