Web Hosting

Gazduire web in Romania pe server-e GNU/Linux custom. Gazduieste-ti domeniul pe noua serie de procesoare AMD EPYC Rome si SSD-uri de la Intel.

MAI MULTE

Web Design

Pentru ca suntem specializati in rularea lor, va putem realiza website-urile si alte aplicatii web: CMS, CRM, WIKI, BLOG, GALERII, FORUMURI, MAGAZINE ONLINE, etc

Managementul Calitatii

Consultanta de specialitate pentru certificari ISO9001, ISO14001 si ISO18001

Despre noi

Scurt istoric si prezentare Quanta

Infiintata in anul 2007 in municipiul Oradea, in intregime cu capital romanesc, compania SC Quanta SRL este o initiativa de emancipare a pietei IT&C si consultantei din Oradea, a felului in care ar fi recomandat sa se deruleze afacerile: informatizat, online, deschis, personalizat si in concordanta cu cerintele europene si internationale privind obtinerea certificarilor de rigoare.

Prezenta web, o infrastructura IT&C sanatoasa si poate o certificare ISO sunt conditii credem esentiale pentru succesul si activitatea fluida, eficienta si transparenta a oricarei companii din Romania. Furnizam astfel servicii informatice si de comunicatii online, in special de realizare a website-urilor si de gazduire a acestora, precum si consultanta pentru implementarea standardelor ISO in companii.

Se distinge asadar dubla directie a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri:
- servicii de implementare a solutiilor informatice; aici vorbim despre IT&C per ansamblu si felul in care va poate ajuta, atat hardware, software cat si in comunicatii, cu un accent pus pe introducerea in infrastructura companiilor a aplicatiilor web-based, oferind servicii diverse de web design: realizare website-uri, portaluri interne, servicii de e-mail si mesagerie web, CMS-uri, forumuri, aplicatii de facturare si/sau gestiune, gazduite fie de infrastructura dumneavoastra, fie de a noastra prin serviciile de web hosting;
- servicii de consultanta si audit in vederea obtinerii, si ulterior a mentinerii certificarilor ce tin de management-ul calitatii si de protectia mediului, intocmirea documentatiei necesare si consultanta privind prezentarea si respectarea acesteia, dar mai ales stabilirea impreuna cu esalonul conducerii din compania dumneavoastra a procedurilor impuse de certificare si implementarea modului de lucru in firma conform acestora. Aflati mai multe despre consultanta pentru certificari.

Vizam clienti de orice calibru, incercand sa obtinem un parteneriat de incredere si de durata in oferirea serviciilor noastre. Aceasta idee sta la baza intregii noastre activitati, urmarind conlucrare, constanta si responsabilitate, precum si un management intern aferent: lucram axat pe client, strict in cadrul portofoliului nostru, personalizat si nu agreem volumul si dispersarea in arii diferite, alegand sa oferim alte servicii si produse prin intermediul partenerilor nostri, specializarea si externalizarea competentelor devenind astfel felul in care consideram ca trebuie sa functioneze o economie de piata. Va invitam sa ne contactati daca aceste principii conduc si activitatea dvs.

ID firma: SC Quanta SRL
C.U.I.: RO 22119445
Reg. Com.: J05/1846/2007

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.