Web Hosting

Gazduire web in Romania pe server-e GNU/Linux custom. Gazduieste-ti domeniul pe noua serie de procesoare AMD EPYC Rome si SSD-uri de la Intel.

MAI MULTE

Web Design

Pentru ca suntem specializati in rularea lor, va putem realiza website-urile si alte aplicatii web: CMS, CRM, WIKI, BLOG, GALERII, FORUMURI, MAGAZINE ONLINE, etc

Managementul Calitatii

Consultanta de specialitate pentru certificari ISO9001, ISO14001 si ISO18001

ISO 14001 (Sistem de management de mediu)

O organizatie de succes trebuie sa identifice toate aspectele de mediu ale activitatilor sale si sa utilizeze o ierarhizare a acestor aspecte in ordinea importantei impactului asupra acestora asupra mediului inconjurator, sa-si orienteze sistemul de management pentru a urmari imbunatatirea si minimizarea unor astfel de impacturi semnificative asupra mediului.

Citește mai departe...

ISO 9001 (Sistem de management al calitatii)

In contextul economic actual, toate organizatiile trebuie sa actioneze in vederea imbunatatirii performantei si competitivitatii pe piata interna si internationala. Una dintre modalitatile prin care se pot atinge aceste obiective este proiectarea, implementarea si certificarea unui sistem de management al calitatii care sa administreze eficient si eficace procesele din organizatie in vederea furnizarii de produse/servicii de calitate si a imbunatatirii continue a performantei.

Citește mai departe...

ISO 17025 (Acreditare laboratoare)

Este folosit de acele laboratoare care vor sa-si dezvolte sistemul de management al calitatii, al activitatilor proprii administrative si al operatiilor tehnice proprii. Este aplicabil tuturor organizatiilor care efectueaza teste si/sau calibrari.

Citește mai departe...

ISO 18001 (Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale)

Promovarea conditiilor de siguranta si sanatate la locul de munca si asigurarea unui mediu de lucru confortabil, respectarea normelor legislative si mentinerea unei bune reputatii a afacerii reprezinta aspecte ce trebuie luate in considerare de catre orice organizatie de succes.

Citește mai departe...

Sisteme integrate de management (Calitate-Mediu, Calitate-Mediu-Securitate&Sanatate Ocupationala)

In ultima perioada s-a conturat tot mai clar ideea sistemului de management integrat intre doua sau mai multe standarde, cu proiectare si implementare considerabil simplificate si facilitate, prin optimizarea eforturilor si eliminarea incoerentelor. Este varianta optima pentru societatile adepte ale conceptului managementului calitatii totale.

Citește mai departe...

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.