Web Hosting

Gazduire web in Romania pe server-e GNU/Linux custom. Gazduieste-ti domeniul pe noua serie de procesoare AMD EPYC Rome si SSD-uri de la Intel.

MAI MULTE

Web Design

Pentru ca suntem specializati in rularea lor, va putem realiza website-urile si alte aplicatii web: CMS, CRM, WIKI, BLOG, GALERII, FORUMURI, MAGAZINE ONLINE, etc

Managementul Calitatii

Consultanta de specialitate pentru certificari ISO9001, ISO14001 si ISO18001

Web Design

Realizam Website-uri

Portofoliul de web design al SC Quanta SRL din Oradea include clienti in special din Romania, iar majoritatea website-urilor sunt de tip CMS, bazate pe tehnologii php, HTML, SQL, JavaScript. Toate ofera management facil online direct de catre client, a setarilor, utilizatorilor si aspectului si o editare intuitiva WYSIWYG a continutului si imaginilor. Design-ul arata cum iti doresti, pot fi multilingvistice si completate de subsisteme de tip shop online (e-commerce), wiki, forum, galerie foto, blog, newsletter, shoutbox, social media, directoare web, chat online, diverse widget-uri si orice altceva ai mai vazut pe web.


Portofoliu Web Design

Cateva exemple de pagini web realizate de noi pentru firme, institutii si organizatii non-guvernamentale, unele si cu intretinere, promovare sau web hosting. Iar la sfarsitul anului 2013 am sarbatorit 100 de site-uri si de atunci nu le mai numaram :)

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.