Web Hosting

Gazduire web in Romania pe server-e GNU/Linux custom. Gazduieste-ti domeniul pe noua serie de procesoare AMD EPYC Rome si SSD-uri de la Intel.

MAI MULTE

Web Design

Pentru ca suntem specializati in rularea lor, va putem realiza website-urile si alte aplicatii web: CMS, CRM, WIKI, BLOG, GALERII, FORUMURI, MAGAZINE ONLINE, etc

Managementul Calitatii

Consultanta de specialitate pentru certificari ISO9001, ISO14001 si ISO18001

Diana Antonescu

departament marketing Turism Felix SA, Baile Felix

"Profesionalism, eficiență și comunicare prietenoasă sunt cel puțin 3 calități de apreciat la echipa Quanta. Acestea ne-au fost confirmate de-a lungul colaborării, încrederea fiindu-ne răsplătită de fiecare dată. Pentru orice solicitare adresată am beneficiat de cea mai bună consultanță IT, soluții fezabile și implementare excelentă. Recomandăm Quanta!"
Jaco du Plessis

director Theranova Prosthetic Centre, Oradea

"A website should give strong impressions of an activity like ours with three major directives: attractive presentation, ease of navigation and professional portrayal of our services. Quanta has overwhelmingly succeeded with all three objectives and added great advice and maintenance into the mix. I am very pleased to work with Horia and his team and would warmly recommend them to anyone."
Cosmin Sinza

director vanzari Naturavit, Oradea

"Colaborarea cu Quanta s-a defasurat pe mai multe planuri: atat pe partea de gazduire cat si pe partea de outsourcing pentru dezvoltarea si implementarea a web shop-ului nostru. Principalele atribute care definesc poate cel mai relevant Quanta sunt flexibilitatea serviciilor oferite, creativitatea, promptitudinea si nu in ultimul rand profesionalismul. Toatea acestea ingrediente au dus la crearea unui magazin online functional, user-friendly cu particularitati care sa raspunda  tuturor nevoilor si cerintelor clientilor nostrii. Recomandam cu caldura serviciile, de acum partenerului nostru, Quanta tuturor celor care doresc rezultate imediate si proiecte implementate in cel mai scurt timp."


Marius Ferche

director general Lacriandra SRL, Oradea

"QUANTA face parte dintre expertii romani care au dovedit in repetate randuri ca sunt capabili de performante comparabile cu acelea ale expertilor de top de oriunde. Eficienta, eleganta, etica, respect, incredere, – acestia sunt termenii prin care as caracteriza eu intalnirile cu cei de la Quanta. Ei ne sprijina de ani de zile in activitatea noastra online, incepand cu realizarea site-ului (acum la versiunea a doua) si gazduirea domeniului nostru si pana la consultanta legata de... aproape orice problema IT&C"Emil Hortea

director calitate DB Precision, Oradea

"In urma unor probleme tehnice, am crezut ca am pierdut toate datele firmei. Echipa Quanta ne-a ajutat in recuperarea acestora. Atentia lor la detalii, rapiditatea cu care ne raspundeau la orice intrebari si orientarea lor catre client ne-a facut sa-i alegem si pentru refacerea infrastructurii de comunicare si solutiilor de stocare, acum bazate pe Linux; iar sistemul creat are un nivel incredibil de securitate, siguranta si performanta. Ne bucuram ca am ales Quanta!"Ion Radu

managing director BTL Design SRL, Bucuresti

"Proiectele derulate impreuna cu Quanta SRL au fost de succes pentru ca impreuna am gasit solutiile cele mai potrivite pentru clienti. Raman alaturi de ei in tot ce inseamna WEB, este o garantie ca proiectele vor avea succes. Creativitate si promptitudine cred ca sunt cuvintele care ii caracterizeaza."

Raluca Sinza

marketing manager Ring BTL, Oradea

"Primii pasi in orice domeniu sunt greoi si dificil de explicat in materie de timp si calitate. Colaborarea cu echipa de profesionisti de la Quanta ne-a facut sa descoperim o alta lume a IT-ului, o lume usor de inteles, profesionista si prompta. Quanta a reusit sa impuna si sa transmita principiile eficientei, creativitatii si flexibilitatii construind astfel o relatie bazata pe respect al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Suntem convinsi, ca si in continuare, vom avea parte de servicii impecabile iar Quanta va ramane cel mai important partener pentru evenimenteinoradea.ro. De aceea cu incredere, pentru cei care eficienţa şi calitatea nu sunt doar necesităţi ci mecanisme de lucru permanente recomandam colaborarea cu Quanta."


Alina Onchis

director executiv Fundatia Ruhama, Oradea

"Colaborarea cu SC Quanta SRL Oradea este o colaborare construita pe parcursul anilor, in care am gasit solutii care sa raspunda nevoilor organizatiei, astfel incat functionarea tehnica a site-ului si comunicarea cu beneficiarii, partenerii, finantatorii  sa fie una de succes."
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.