Blog Quanta - Web Hosting & Design

Roboti si traduceri

"Jury duty": am fost din nou invitati de colegii de la Robotics Championship sa participam de aceasta data la a 11-a editie a concursului international de robotica desfasurat in Oradea. Ne-am implicat cu aceeasi placere ca in fiecare an, cu aceeasi fascinatie pentru tehnologii inedite de care au dat dovada si toti participantii. Care au venit din toate colturile lumii: Turcia, Filipine, Egipt, Polonia, Grecia, Ungaria, Lituania etc. Impresia pe care ne-o lasa permanent aceasta competitie... sincer este chiar mai profunda decat putem explica - ca mai exista o sansa pentru tara noastra, oricum ar suna asta oricui.

Le multumim asadar organizatorilor pentru oportunitate si speram ca anul acesta sa refacem impreuna website-ul concursului. Pentru ca vrem nu vrem, Joomla 4.x este aici, upgrade-urile functioneaza bine, iar versiunea 3.x se afla la capat de drum. Incercam din nou sa impingem localizarea platformei, limba romana aflandu-se la 81% momentan, cu multe contributii datorate utilizatorului Crowdin denes.szekely care a fost varf de lance in ultimele luni. Puteti descarca si de la noi ultima versiune a traducerii pentru Joomla 4.3.

 

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.