Web Hosting

Gazduire web in Romania pe server-e GNU/Linux custom. Gazduieste-ti domeniul pe noua serie de procesoare AMD EPYC Rome si SSD-uri de la Intel.

MAI MULTE

Web Design

Pentru ca suntem specializati in rularea lor, va putem realiza website-urile si alte aplicatii web: CMS, CRM, WIKI, BLOG, GALERII, FORUMURI, MAGAZINE ONLINE, etc

Managementul Calitatii

Consultanta de specialitate pentru certificari ISO9001, ISO14001 si ISO18001

Managementul Calitatii

Sisteme integrate de management (Calitate-Mediu, Calitate-Mediu-Securitate&Sanatate Ocupationala)

In ultima perioada s-a conturat tot mai clar ideea sistemului de management integrat intre doua sau mai multe standarde, cu proiectare si implementare considerabil simplificate si facilitate, prin optimizarea eforturilor si eliminarea incoerentelor. Este varianta optima pentru societatile adepte ale conceptului managementului calitatii totale.

Avantaje sistem integrat de management:
  • implementarea unui sistem integrat de management poate prezenta atat beneficii materiale cat si beneficii din punctul de vedere al usurinte sporite in implementare (comparativ cu implementarea separata a fiecarui sistem)
  • beneficii din punctul de vedere si al resurselor folosite pentru implementare dar si a celor de mentenanta post-implementare
  • cerinte comune indeplinite mai eficient
  • viziune unitara asupra dezvoltarii viitoare

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.