Web Hosting

Gazduire web si virtualizare in Romania pe server-e Linux. Cele mai tari pachete pentru domeniul tau pe infrastructura IBM, NETAPP, CISCO, HP, DELL

MAI MULTE

Web Design

Pentru ca suntem specializati in rularea lor, va putem realiza website-urile si alte aplicatii web: CMS, CRM, WIKI, BLOG, GALERII, FORUMURI, MAGAZINE ONLINE, etc

Managementul Calitatii

Consultanta de specialitate pentru certificari ISO9001, ISO14001 si ISO18001

Acest web site folosește cookies și tehnologii similare pentru îmbunătățirea experienței dvs. Dacă nu sunteți de acord modificați setările browser-ului.

Am inteles

Managementul Calitatii

ISO 17025 (Acreditare laboratoare)

Este folosit de acele laboratoare care vor sa-si dezvolte sistemul de management al calitatii, al activitatilor proprii administrative si al operatiilor tehnice proprii. Este aplicabil tuturor organizatiilor care efectueaza teste si/sau calibrari.


Standardul ISO 17025 cuprinde 5 elemente:
  • Domeniul;
  • Referintele normative;
  • Termeni si definitii;
  • Cerintele managementului calitatii;
  • Cerintele tehnice.

 

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime peste 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

Quanta SRL Oradea